? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
~ ☆:*´¨`*WeLcOmE In FIEZZRA LOVE WorLd*´¨`*:.☆

Monday, April 5, 2010

☆ ubat bagi gemuk ☆ (-_-') xsuke!!

lepas balik dari tgk wayang, aku di paksa kene makan ubat untuk naikkan berat badan... huhu.. xsuke2... tp dh kene paksa kan.. so terpaksa la...
..
bila sampai kat farmasi, bie belikan aku susu Horley's untuk naikkan berat badan..sebab ramai sangat orang tegur aku dah makin kurus...ye la kan...sebelum ni pun xgemuk..tp ada la jgk isi...tp sekarang ni makin kurus plak.....
..
sampaikan aku pye belt pon dh kene ubah lubang dh...seluar levi's (original n bukan down town pye k) pun dh makin longgar...memang kurus betul nih...
..
masuk farmasi, tye ubat untuk naikkan berat badan, selalu dalam iklan tv 2 jenis tu je..rupanya banyak...bie sanggup habis beratus nak naikkan berat badan aku...thanks sayang...i know u love me...bie belikan yang paling mahal lak tu sbb yg murah ada gak sbb yang murah lambat sket la nak berkesan...yang mahal cepat sket berkesan..so dia belikan yang mahal...aku xnak.. tp kne paksa jugak...huhu~ lgpon mak dia pon dh penah tegur...huhu~ demi mak..makan jgk la..

ni la susu yang bie belikan tu...RM115..thanks bie..

susu ni boley di buat air shake, shaker pun ada jual kat farmasi, murah jer.. untuk sedapkan susu ni kene la pandai2 cari idea untuk sdapkan... mcm aku wat susu ni guna fresh milk.. sedap.. siyes.. susu tepung tu lak perisa chocolate..jd la chocolate shake..

..

if de kesan, sape nk try boley la..tp sape2 yang dh gemok xpayah nk try k...sekarang aku kne jaga diet bie, n bie plak tgh jaga diet aku..sowg nak kurus, sowg nk gemok...saling melengkapi...insyaallah...

0 comments: